Geef uw mening over de alternatieven

In samenspraak met de provincie Groningen, de gemeenten Uithuizen en Uithuizermede en Stichting Eemswind zijn er vier alternatieven uitgekozen voor de plaatsing van de windmolens van Windpark Eemshaven-West. Om een definitieve keuze te maken voor een van de alternatieven, vragen we u naar uw mening. De provincie Groningen neemt uw mening dan mee in haar besluit.

Via de post heeft u een brief ontvangen met een vragenlijst en een folder. In de folder (bekijk hier de digitale versie) vertellen we u meer over de verschillende alternatieven.

We vragen u de vragenlijst in te vullen. Dat kan schriftelijk of digitaal. Zorg ervoor dat u uw vragenlijst voor vrijdag 21 mei 2021 in de brievenbus doet of digitaal verstuurt.

Let op: de termijn om de vragenlijst in te vullen is verlopen, uw antwoord zal niet meer worden meegenomen in de resultaten.

 • Vul hier uw persoonlijke code in. De code staat vermeld op de brief die u heeft ontvangen.
  Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 1000000 in.
 • Schuif de alternatieven in de door u gewenste volgorde. De bovenste geldt als uw 1e keus, de tweede uw 2e keus, de derde als uw 3e keus en de onderste als uw 4e keus. Meer informatie over de alternatieven vindt u in de brochure.
  • Alternatief A
  • Alternatief C17
  • Alternatief C18
  • Alternatief E
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst